ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΑΣΤΑΣΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Ε.Ε.

Υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Το γραφείο μας, το οποίο λειτουργεί από το 1999, βρίσκεται σε έναν ιδιόκτητο, σύγχρονο χώρο, στην περιοχή των Αμπελόκηπων στην Αθήνα και στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο εσωτερικούς συνεργάτες, προσηλωμένους στην διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντοτε με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να υποστηρίξουμε κάθε ιδιώτη και κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα

Το γραφείο μας , το οποίο λειτουργεί από το 1999, βρίσκεται σε έναν ιδιόκτητο, σύγχρονο χώρο, στην περιοχή των Αμπελόκηπων στην Αθήνα και στελεχώνεται από αξιόπιστους, εξειδικευμένους ανά κλάδο εσωτερικούς συνεργάτες, προσηλωμένους στην διασφάλιση των συμφερόντων των πελατών μας. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λογιστικών και φοροτεχνικών υπηρεσιών, λειτουργώντας πάντοτε με υπευθυνότητα, συνέπεια και αποτελεσματικότητα. Παράλληλα φροντίζουμε να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, προκειμένου να υποστηρίξουμε κάθε ιδιώτη και κάθε μεγέθους επιχείρηση.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη σας

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την τακτοποίηση της φορολογικής σας δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων ή την διαμεσολάβηση μας για διευθέτηση οικονομικών και εργατικών θεμάτων, όπως επίσης και επίλυσης αντιδικιών. Επιπροσθέτως αναλαμβάνουμε την καθοδήγηση σας σε θέματα φορολογικής διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας σας καθώς και την πλήρη υποστήριξη σας κατά την διενέργεια φορολογικών ελέγχων. Η μακροχρόνια εμπειρία και τεχνογνωσία της 20μελούς ομάδας μας, εγγυάται την πλήρη κάλυψη κάθε μικρής ή μεγάλης σας ανάγκης.

error: Απαγορεύεται ρητώς η χρήση κειμένων & φωτογραφιών του taxfix.gr. Το περιεχόμενο προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.